activiteiten

Boottochten in Siófok

Een must-do activiteit in Siófok!

De warme zon op je huid, heerlijk helder water zo ver je kunt kijken… Een boottocht in Siófok is een moment om even lekker bij te bruinen en uit te rusten. Want wat is nu een betere manier om het populaire Balatonmeer te bekijken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in Siófok?

Het Balatonmeer is het grootste meer van Midden-Europa; 79 km lang en 15 km breed. Het water van dit gigantische meer is ondiep en daardoor snel lekker warm. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er op het Balatonmeer zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in Siófok wordt gezien als een hoogtepunt van jouw jongerenvakantie.

Relaxing Cruise

Even bijkomen van een lange nacht doorhalen? Dan is een middag op de Relaxing Cruise echt iets voor jou! Op de Relaxing Cruise zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond, entertainment door het personeel op de boot en onbeperkte drankjes wordt dit een heerlijke tocht! Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot!

Partycruise

Naast de Relaxing Cruise kun je er ook voor kiezen om een tochtje te maken met de Party Cruise. Onbeperkt eten en drinken, de vetste beats én de ondergaande zon op de achtergrond. Op deze Party Cruise kun je dik feesten! De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals de Relaxing Cruise en de Party Cruise aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken. Een Relaxing Cruise kost rond de 25 euro, een Party Cruise rond de 20 euro.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...