feesten

Bar Aqua in Siófok

Een dance club met een Nederlands tintje

Tijdens jouw jongerenvakantie in Siófok wil je natuurlijk weten waar de beste clubs zitten om avond flink te stappen. Bar Aqua is de thuisbasis van feestend Nederland én stamcafé van reisorganisaties als GOGO en Beachmasters. Deze bar mag je dus niet overslaan tijdens een avond uit!

De Aqua Bar is dé Nederlandse Dance club en cocktailbar van Siófok. Het is de uitgaanstent waar je kunt dansen onder het genot van de lekkerste cocktails. Met zo’n 300 andere gasten alle avonden helemaal los gaan in deze tent op zowel Nederlandse meezingers als de beste top 40 muziek. Daarnaast worden er veel themafeesten gehouden in de Aqua bar, zoals Ladies Night, Night of Neon en Hawaii Party’s. Als hoogtepuntje voor de Nederlandse vakantiegangers zijn in deze bar naast de lekkerste drankjes ook frikandellen en kroketten te krijgen! Elke dag tot de late uurtjes gaat het feest hier door.

De Aqua Bar bevindt zich aan het begin van de Barstreet, Petofi setany 2/A Siófok, 8600 in Siofok. De bar is dagelijks geopend van 16.00 tot 05.00 uur.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...