activiteiten

Piantballen in Siófok

Ben jij tijdens jouw jongerenvakantie in Siófok op zoek naar avontuur? Ga dan paintballen in het Full Extreme Sports Park in Siófok! Je zult strak staan van de spanning en de adrenaline gonst door je lijf!

Paintballen bij het Full Extreme Sports Park in Siéfok is een van populairste activiteiten aan het Balatonmeer. Samen met je vrienden en/of je team word je naar dit bosrijke gebied gebracht. Onder begeleiding van een Nederlander krijgt iedereen 100 verfkogels na een korte uitleg en dan kan de strijd beginnen!

Bij het Full Extreme Sports Park kan je naast paintballen ook deelnemen aan andere activiteiten waaronder Quad- en Buggyrijden. Het Full Extreme Sports Park ligt net buiten het centrum van Siófok.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...