vliegreizen

Vliegen naar Siófok

Jongerenreizen met het vliegtuig

Ben jij ook al aan het kijken voor een vakantie in Siófok? Dan zul je gemerkt hebben dat reisorganisaties vaak twee opties aanbieden: een busreis of een vliegreis naar Siófok. Vliegen naar Siófok is de beste optie wanneer je geen geduld hebt om uren in een bus te zitten, en je bovenal fit wil aankomen op je vakantiebestemming.

Hoeveel kost een vliegreis naar Siófok?

Uiteraard betaal je voor een vliegreis naar Siófok meer geld dan voor een busreis. Het voordeel van een vliegreis is wel dat de reis een stuk minder lang duurt én comfortabeler is dan bij een busreis het geval is. In veel gevallen zitten de vliegtickets naar Siófok bij de prijs van je reisorganisatie inbegrepen, maar eventueel kun je ook goedkoop vliegen naar Siófok met goedkopere vluchtmaatschappijen zoals Ryanair of Transavia voordelige tickets naar Budapest vinden.

Vliegduur naar Siófok

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar de luchthaven van Budapest ongeveer 2 uur. Vanaf Budapest is het nog ongeveer anderhalf uur reizen naar het centrum van Siófok.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Siófok

Siófok heeft geen eigen luchthaven, maar de luchthaven van Budapest ligt op niet al te grote afstand van deze stad. Je vliegt dus naar deze luchthaven om vervolgens per bus verder te reizen naar Siófok. Deze busreis duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het verkeer en het aantal hotelstops. Ga jij op eigen houtje naar Siófok, en word je dus niet door een reisorganisatie opgehaald met een bus? Vanaf de luchthaven van Budapest kun je een taxi (ongeveer 22 euro) of de trein (ongeveer 7 euro) nemen die ook binnen anderhalf uur in het centrum van Siófok brengt.

Meer informatie over de luchthavens

Meer informatie over de luchthaven in de buurt van Siófok is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Budapest kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar Siófok

Zoals hierboven al genoemd is, vlieg je tijdens een vliegreis naar Siófok op de luchthaven van Budapest. Vanuit Budapest wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een anderhalf uur naar je accommodatie in Siófok gebracht. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met de taxi of trein de reis vanaf Budapest naar Siófok voort te zetten.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...