feesten

Club Palace in Siófok

De populairste club van Siófok

De Palace is de grootste en populairste club van Siófok, en zelfs de grootste discotheek in heel Hongarije. Palace is vooral erg populair onder de Nederlandse jongeren, dus als je een vette avond wilt beleven en het leuk vindt om andere Nederlandse jongeren tegen te komen, dan moet je hier wezen!

De mega club Palace ligt net buiten Siofok. De club bestaat uit twee verdiepingen en verschillende zalen waar vaak grote internationale DJ’s draaien, waaronder Arwin van Buuren en Tiësto. In de openlucht worden hier de lekkerste zomerhits en technotracks gedraaid. Deze mooie club heeft ook een zwembad, douches én het grootste schuimkanon van Europa. Regelmatig worden er grote themafeesten gegeven, zoals de Free Beer & Sangria Party en de Champagne & Foam Party.

Je vind de Palace op de Deak Ferenc setany 2 in Siófok. De club is bereikbaar vanuit het centrum en vanaf de boulevard met gratis bussen en taxi’s. De bus vertrekt vanaf de watertoren in het centrum van Siófok, en rijdt elk uur vanaf 21:00 uur.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...