feesten

Coke Beachclub in Siófok

Dag en nacht feesten aan het Balatonmeer

Coke Club is een beachclub die aan het Balatonmeer ligt, achter de boulevard van Siófok. Deze toffe club is zowel overdag als ’s nachts een groot feest dat je absoluut niet mag missen!

De Coke Club is een club aan Coca Cola Beach in Siófok waar je zeker even heen moet. De club ligt aan het einde van de boulevard. Coca Cola Beach is het bekendste strand aan het Bataljonmeer. De Coke Club is een club/beachbar waar zand en drank in overvloed aanwezig zijn. Zowel overdag als in de nacht kan je bij de Coke Club terecht voor lekkere muziek, optredens en de lekkerste cocktails. Op het zandstrand van de Coke Club vind je loungebedjes waar je, tegen betaling, heerlijk relaxt kunt genieten van de bruisende sfeer.

Bij de Coke Club kun je ook bungeejumpen. Vanaf meters boven de grond maak je een duik naar beneden, waarbij je het Balatonmeer en de bijbehorende stranden kunt overzien. Dit een activiteit voor de échte adrenaline junkies!

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...