busreizen

Busreizen naar Siófok

Aanbiedingen & info over busreizen naar Siófok

Ben jij ook al aan het kijken voor een vakantie naar Siófok? Dan ben je er vast al achter gekomen dat de meeste reizen nog best prijzig zijn omdat er een vliegticket bij de reis zit inbegrepen. Wil jij goedkoop richting deze vakantiebestemming? Dan is het een idee om een busreis naar Siófok te overwegen. Het kan namelijk wel tot €200,- schelen door met de bus te gaan in plaats van met het vliegtuig. En het geld dat je bespaart kun je tijdens jouw vakantie lekker uitgeven aan leuke dingen!

Hoe lang duurt een busreis naar Siófok?

Misschien wel het belangrijkste om te weten als je een busreis naar Siófok overweegt: hoe lang doet de bus erover? De totale reisduur van een busreis naar Siófok is ongeveer 20 uur als je vanaf Utrecht reist. Alle reisorganisaties bieden busreizen aan waarbij je vroeg in de middag vertrekt. Dat houdt in dat je de volgende dag rond 10 uur ’s ochtends in Siófok aankomt, waarna je de rest van de dag overhebt om gelijk het strand op te gaan of het zwembad in te duiken. Ideaal!

Hoe werkt een busreis naar Siófok?

Heb je gekozen om met de bus naar Siófok te gaan (en dus heel wat geld te besparen!), dan wil je natuurlijk wel weten hoe deze busreis verloopt. Er zijn meerdere opstapplaatsen waar je de bus kunt pakken, waaronder meestal Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Vraag de reisorganisatie naar je precieze opstapplaatsen van de bus.

Ook fijn om te weten is dat je tijdens de busreis drie tussenstops hebt, waarbij je even uit de bus kunt om je benen te strekken. De eerste stop is rond 19.00 uur, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te dineren. Ongeveer 5 uur later vindt er nog een stop plaats, dat is dus rond middernacht. Na deze stop wordt iedereen verzocht om te gaan slapen, zodat je de volgende ochtend fris wakker wordt in Siófok. Niet zo’n fan van slapen in een bus? Om 4.00 ’s nachts is er nog een korte stop die je de mogelijkheid geeft om de bus even uit te kunnen. Rond 10.00 bereikt de bus Siófok, waarna iedereen wordt afgezet bij de accommodatie die je geboekt hebt.

De terugreis naar Nederland

Hoe jammer ook, aan elke vakantie komt een eind. Na jouw heerlijke vakantie in Siófok begint de reis terug naar huis. De meeste bussen vertrekken rond 19.00, maar de reisorganisatie geeft het definitieve tijdstip van vertrek aan op het prikbord van jouw reisorganisatie in het hotel. De bussen vertrekken nooit voor 18.00 uur, zodat je op je laatste vakantiedag nog even kunt uitrusten. De volgende dag zul je rond 13.00 weer in Nederland aankomen. Tip Het is handig om de reisorganisaties die busreizen naar Siófok verzorgen goed te bekijken. Zo is het namelijk fijn als de reisorganisatie comfortabele bussen inzet. Een comfortabele bus heeft een beenruimte van minimaal 90cm, dit maakt de reis een stuk prettiger en je komt een stuk fitter aan op je vakantiebestemming.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...