feesten

Havana Bar in Siófok

Een gezellige bar met lekker eten en heerlijke cocktails!

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in Siófok eens wat anders dan een de standaard kroeg of bar? Neem dan een kijkje bij Havana!

Havana is een bar aan de promenade van Siófok. In Havana hebben ze niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook een heerlijk grill buffet. Voor de helft van de Nederlandse prijs zit jij al aan een fruitige Cosmopolitan en een kruidig broodje Gyros. Ook kun je hier kwaliteitsfastfood krijgen zoals hamburgers, hotdogs en tortilla’s.

In de Havana is het elke avond feest, dankzij de lokale huis-DJ’s en de mooie buitenlandse gastvrouwen. Daarnaast staat Havana bekend om haar happy hour: ze hebben de beste acties met de lekkerste cocktails. Zo kun je tussen 14.00 en 20.00 uur drie cocktails halen en er maar één betalen, en van 20.00 tot 04.00 is het twee cocktails halen en één betalen. Wat een deal! En heb jij je cocktails op, dan is het tijd om los te gaan op de dansvloer. De nieuwste dancehits, funk en house muziek vullen hier de avond en nacht, maar ook de Hongaarse hits komen nog weleens voorbij.

Havana is 7 dagen per week open, van 10:00 tot 04:00. De ingang van de Havana zit bij de ingang van de populaire Coke Club. Het adres is de Petőfi sétány 3 in Siófok.

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...