informatie

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jongerenvakanties. In Siófok vind je alles wat nodig is voor een perfecte vakantie. Het uitgaansleven is top, er zijn veel activiteiten, er is een prachtig meer & de temperaturen zijn heerlijk! Siófok heeft erg veel te bieden. Daarom is dit artikel gericht op hoe een dagje Siófok eruit kan gaan zien. Op een dag ga je meestal aan een leuke activiteit deelnemen, ergens wat eten en vervolgens feesten tot laat in de nacht.

Bungeejumping

Siófok ligt aan het Balatonmeer. Dit meer is vrij ondiep waardoor het snel een lekkere temperatuur heeft bereikt. Daarnaast is dit meer het grootst van heel Europa! Bij dit meer kun je aan allerlei leuke activiteiten deelnemen. Een van deze activiteiten is bungeejumping. Met alleen een touw rond je benen spring je naar beneden richting het water. Net voordat je het water raakt, trekt het elastische touw je weer omhoog. Om dit te durven moet je enorm veel lef hebben. Daarnaast krijg je een enorme adrenalinekick. Dus als jij een echte waaghals bent, dan moet je zeker een keer gaan bungeejumping.

De rust opzoeken in een heuse spa

Ben jij niet zo van de actie en doe jij het liever rustig aan? Dan is de Spa een betere activiteit voor jou. Na een avondje flink gestapt te hebben is dit de perfecte activiteit om je kater tegen te gaan. Hongarije staat bekend vanwege de vele kuuroorden met thermaalbaden. Dit water is reinigend en heeft een genezende werking. Als je dus op zoek bent naar een rustgevende activiteit, dan is de spa zeker een aanrader voor jou!

Bella Italia & Aqua bar

Als je op zoek bent naar een gezellige plek om lekker te eten, dan moet je een kijkje nemen bij Bella Italia. Hier vind je de lekkerste Pizza’s van Siófok. Je vind deze tent midden in het centrum. Dan kan je na het leggen van een bodem gelijk de kroeg in duiken. Mis jij Nederland stiekem een beetje? Dan kan je ook lekker Hollands gaan eten in Siófok. Aqua bar is een bar met allemaal lekkere Hollandse gerechten, zodat je je even helemaal in Nederland waant.

Foam party, de traditionele schuimparty

Na de activiteiten in de middag en het avondeten, is het tijd om te doen waarvoor je gekomen bent; feesten! Met Beachmaster kan je mee naar een fantastische Foam Party. Het vervoer heen en terug wordt geregeld & jij hoeft niet anders te doen dan los te gaan. Tijdens de Foam Party kan je compleet los gaan in een openlucht discotheek. Daarnaast krijg je ook nog gewoon onbeperkt champagne. Als dat geen feestje is, dan weet ik het ook niet meer… Als je meer informatie wilt over bovenstaande activiteiten/restaurants/feesten, dan moet je je reisleiding om hulp vragen. Zij kunnen je de precieze informatie geven & je verder op weg helpen.

Gelukkig is er nog veel meer te beleven

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Siófok. Daarom is het verstandig om ook op deze site nog even verder te kijken, bijvoorbeeld bij alle activiteiten in Siófok. Je vind het alle informatie die je nodig hebt om een leuke vakantie te beleven in Siófok. Daarnaast verschijnen er op de blog ook regelmatig interessante berichten voor Nederlandse jongeren die naar Siófok gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...