activiteiten

Activiteiten in Siófok met Beachmasters #1

Aan het Balatonmeer ligt het gezellige plaatsje Siófok. Siófok is al jaren bekend onder de feestende jongeren. Elk jaar komen jongeren hier om compleet los te gaan, te genieten van het heerlijke weer en om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten. In Siófok is erg veel te doen voor jongeren. Dit maakt het erg aantrekkelijk om hiernaartoe te gaan op vakantie. Je verveelt je geen minuut en kunt kiezen uit vele activiteiten. Hieronder staan wat leuke activiteiten met wat toelichting. Dan heb je alvast een voorproefje van al het leuks dat gaat komen in Siófok.

Watersportdag

Ben jij sportief in gesteld? Wil je graag je conditie op peil houden na al die glazen bier en cocktails? Dan moet je zeker mee doen met de watersportdag. Deze dag, aangeboden door Beachmaster, is een aanrader voor iedere sportliefhebber. Tijdens deze dag ga je samen met vele andere jongeren gezellig een dagje sportief doen. Er is een ruime keuze aan watersporten zoals wakeboarden of waterskiën. Ook kan je gewoon relaxed op het vlot op het Balatonmeer relaxen en zonnen, terwijl je vrienden uitleg krijgen van een professional op het gebied van wakeboarden.

Tegen een redelijke prijs kan je hier ook heerlijk verkoelende drankjes halen. Om de activiteiten nog gezelliger te maken, is de Dj ook aanwezig. Je kunt dus lekker actief gaan sporten. Als je moe bent dan bestel je een drankje en geniet je van het zonnetje en de prachtige omgeving van het Balatonmeer.

Cocktail BBQ

Honger gekregen van al dat feesten? Dan kan je zo aanschuiven bij de Cocktail BBQ van Beachmasters. Met vele verschillende eten en lekkere drankjes is er voor ieder wat wils. De gezellige muziek op de achtergrond zorgt voor een lekker relaxed sfeertje. Daarnaast is er tijdens deze BBQ ook nog een welbekend Happy Hour, met allerlei lekkere cocktails inbegrepen. Als je houdt van gezellig eten en drinken, dan moet je zeker een keer aanschuiven tijdens deze BBQ. In plaats van uit eten gaan zou je naar deze BBQ kunnen gaan.

Daarnaast is het een goeie manier om nieuwe mensen te leren kennen. Aangezien het door Beachmasters zelf is georganiseerd, zijn er alleen maar Nederlanders. Dat geeft automatisch al een bepaalde connectie. Misschien vind je er wel leuke maatjes om mee te gaan stappen. Dan heb je en lekker gegeten én nieuwe vrienden gemaakt. 2 vliegen in één klap, toch?

Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten moet je even je Beachmasters reisleiding inschakelen. Zij kunnen je de precieze informatie geven wat betreft tijd, prijs, enzovoort.

Samenvattend

Hopelijk weet je nu wat beter wat er te doen is in Siófok. Natuurlijk is er nog zo veel meer te doen in Siófok dan alleen de bovenstaande activiteiten. Daarom is het verstandig, als je geïnteresseerd bent in een vakantie in Siófok, om eens een kijkje te nemen op de site. Hier vind je nog veel meer informatie over uitgaan en activiteiten. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst. Deze berichten zijn interessant voor iedereen die graag een keer naar Siófok wilt gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...