activiteiten

Activiteiten in Siófok met Beachmasters #2

Ben jij wel toe aan een welverdiende vakantie? Zie jij zon, zee & feesten wel zitten? Dan moet je een keer in Siófok geweest zijn. Dit plaatsje, gelegen aan het prachtige Balatonmeer, trekt jaarlijks vele feestende jongeren naar zich toe. Met een reden natuurlijk, want je kan hier een fantastische tijd beleven! Je kunt hier samen met vele andere jongeren goed uit je dak gaan, lekker relaxen in de zon of allerlei activiteiten meemaken. Wat betreft activiteiten heeft Siófok enorm veel te bieden. Vandaar dat dit artikel gewijd is aan de activiteiten in Siófok. Je vindt hier informatie over de leukste activiteiten in Siófok. Dan weet je zeker dat je niets mist tijdens je vakantie in Siófok met reisorganisatie Beachmasters!

Beachday van Beachmasters!

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een vakantie waarbij je kan genieten van het lekkere weer, goed uit je dak kan gaan en allerlei leuke activiteiten kan meemaken. Als je dit zoekt, dan zit je bij de Beachday van Beachmasters helemaal goed. Tijdens deze dag kun je namelijk alle bovenstaande dingen meemaken, in één dag! Op een unieke locatie kan je los gaan tijdens het strandfeest. Ondertussen kan je relaxed gaan zonnen, of deelnemen aan allerlei vette watersporten! Om het feest af te maken is er onbeperkt(!) eten en drinken.

Welkomstdiner

Net aangekomen in Siófok? Dan is het een goed idee om aan te schuiven bij het welkomstdiner van Beachmasters. Hier kan je heerlijk eten en een goede bodem leggen voor de aankomende feesten. Daarnaast kan je hier ook nog eens kennis maken met alle andere Nederlanders die op vakantie zijn in Siófok. Zo leer je elkaar al goed kennen en heb je misschien al een leuke groep om samen mee uit te gaan. Het eten is ook niet al te min, je krijgt een heus 3 gangen diner. Dan weet je in ieder geval zeker dat er een solide bodem ligt!

Vertrekdiner

Helaas komt aan elke vakantie een einde. Maar niet getreurd, je kan al je vrienden nog een keer zien tijdens het Vertrekdiner. Tijdens dit diner krijg je ook een overheerlijk 3 gangen diner voorgeschoteld. Deze gezellige avond zorgt ervoor dat je deze vakantie en al je nieuwe vrienden niet snel gaat vergeten. Dit is dan ook een goed moment om rustig gedag te zeggen tegen iedereen, nog wat foto’s te maken en nummers uit te wisselen. Als je de volgende dag niet al te vroeg eruit moet, dan kan je natuurlijk ook nog een laatste avond los gaan in Siófok. De bodem ligt er dan in ieder geval al!

Maar er zijn natuurlijk meer activiteiten in Siófok!

Nu je een beetje weet wat er te doen is in Siófok, heb je hopelijk nog meer zin gekregen in een vakantie in Siófok. Natuurlijk is er nog zo veel meer te doen in Siófok. Op deze site is meer informatie te vinden onder het kopje activiteiten. Daarnaast worden ook regelmatig berichten geplaatst op de blog. Deze berichten zijn interessant voor alle Nederlandse jongeren die graag naar Siófok willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...