feesten

Tips voor uitgaan in Siófok

Jaarlijks komen er vele jongeren naar Siófok. Sommige vanwege het lekkere weer, andere vanwege de leuke activiteiten. Maar één ding is zeker; ze komen allemaal om flink te feesten! Siófok heeft veel te bieden op het gebied van uitgaan. Er zijn veel leuke kroegen en clubs. In het onderstaande artikel hebben we wat leuke feesten en activiteiten op het gebied van uitgaan op een rijtje gezet, zodat je zeker niets gaat missen tijdens je vakantie in Siófok.

Summer Carnival

De wekelijkse Summer Carnival is een aanrader voor iedereen die los wilt gaan. Tijdens dit feest krijgt iedereen een gadget waarmee ze de hele avond kunnen feesten. Daarnaast wordt de muziek verzorgt door een dj. Deze draait naast de popmuziek ook de oer-Hollandse klassiekers, voor iedereen die Nederland toch een klein beetje mist.

Kroegentocht in Siófok

Ben je net aangekomen in Siófok? Wil je weten hoe het eraan toe gaat hier en waar je lekker kan feesten? Dan moet je een keer mee met de kroegentocht van Beachmasters. Tijdens deze kroegentocht ga je langs de 5 gezelligste kroegen van heel Siófok. Vervolgens eindig je in een vette club. Je hoeft alleen maar te betalen voor de kroegentocht. Dat houdt in dat de entree van de kroegen en discotheken dus geheel gratis zijn. Daarnaast staat er natuurlijk ook een welkomstshotje te wachten bij vrijwel elke kroeg die je ingaat. Een erg gezellige activiteit die erg handig is voor nieuwkomers. Je leert de buurt goed kennen en je weet gelijk waar alle leuke plekjes zitten. Dit scheelt je weer een hoop zoekwerk de andere avonden. Je doet deze tocht ook samen met vele andere Nederlandse jongeren die net als jij gekomen zijn om te feesten. Hierdoor leer je misschien wel nieuwe mensen kennen. Met deze kroegentocht heb je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Zeker de moeite waard!

Beachmasters VIP Armband

Ben jij in Siófok gekomen om te feesten? Ben jij van ’s ochtends tot ’s avonds te vinden in alle kroegen? Dan is het verstandig om een Beachmasters VIP Armband aan te schaffen. Bij de meeste jongeren vliegt het geld er snel uit en dat is natuurlijk zonde. Maar je wilt niet zuinig aan gaan doen of dingen laten vanwege het geld. Daarom is de Beachmasters VIP Armband een geschikte oplossing. De VIP Armband geeft je vele voordelen. Zo krijg je kortingen in restaurants, winkels & kroegen. Daarnaast heb je gratis (!) entree bij verschillende discotheken. Wil je dus een goede vakantie zonder al te veel uit te geven? Dan is het verstandig om een Beachmasters VIP Armband aan te schaffen. De precieze voordelen kan je navragen bij de reisleiding. Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten moet je je reisleiding inschakelen. Zij kunnen je de precieze informatie geven over de prijzen, tijden, etc.

De tofste clubs en discotheken in Siófok ontdekken?

Hopelijk ben je nu wat meer te weten gekomen over het uitgaan in Siófok. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over het uitgaansleven. Onder het kopje “uitgaan” op deze site vind je nog meer interessante informatie over de leukste uitgaansgelegenheden. Daarnaast wordt er regelmatig een nieuw bericht geplaatst op de blog. Deze berichten zijn interessant voor de Nederlandse jongeren die graag naar Siófok willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

hongaarse forint

Handig om te weten in Siófok

Heb jij al een vakantie geboekt naar Siófok of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie in Siófok? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe de gang van ...

Één dag in het Hongaarse Siófok

Op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan heb je de keuze uit vele verschillende bestemmingen. Siófok past ook zeker in het rijtje van jonge...